Skip to main content
search
0

Våra tjänster

Vi är en komplett samarbetspartner med bred kompetens som värderar personliga och långsiktiga kundrelationer. Vi förverkligar era idéer i anpassade lösningar där användaren alltid står i fokus.

Film

Webbutveckling

Kommunikation

Film

Visuell kommunikation – Synas med foto, film och animation

Med visuell kommunikation i form av bild och film når budskap snabbt fram på sociala medier, hemsidor och andra kanaler för kommunikation. Vi tar fram bild- och filmmaterial och publicerar på väl utvalda digitala kanaler efter dina önskemål och behov.

Webbutveckling

Digital marknadsföring – Där internet möter verkligheten

Välj kanal att kommunicera med dina intressenter genom med omsorg. Genom löpande nulägesanalyser och kunskap om var mottagarna av kommunikationen finns så får du en effektivare marknadsföring. Med digital marknadsföring har man ofta bra statistik och uppföljningsmöjligheter.

Kommunikation

Marknadsföring – Varumärke, branding, ditt företag

Tydlig kommunikation är kärnan i vår webbstrategi. Vi lyssnar och reflekterar kring dina tankar, idéer och behov i en produkt som skall uppfylla dina krav. Med löpande återkoppling ser vi alltid till att arbeta mot samma mål för att du som kund skall vara nöjd med samarbetet och resultatet.

Ska vi sätta igång?

Kontakta Fredrik för att starta samarbetet!

fredrik@ingridgopa.se