Skip to main content
search
0

Som traditionen säger så försöker hela teamet ta oss ut på små äventyr tillsammans lagom till säsongsavslutningarna. Temat för årets resa blev ”nära havet”. Med båt tog vi oss från Uddevalla ut på Koljöfjorden. En vacker och ganska okänd del av västkusten. Vi gick i land och upprättade ett litet tältläger. Vikens förhållande till vinden gav oss lä och vi kunde njuta av solens strålar på ett behagligt sätt på klippor strand. En enklare lunch utspisades för att sedan följas upp med en liten upptäcksfärd på ön. Den västra stranden bjöd på en vacker solnedgång, vilken vi beskådade i sällskap av de nötkreatur som begagnar hagen som omgärdar stranden.

Kvällen avslutades med grillade hamburgare och livliga diskussioner kring lägerelden. När den nya dagens första timmar påbörjats hade var och en kommit på plats i tälten och tystnaden la sig över viken.

Morgondagen bjöd på bad i havet i arla timma, frukost och sedan hemfärd över en blåsig och aningen vågig Byfjord åter mot Uddevalla. Personalsammankomsten avslutades med en thai-buffé där vi summerade vår verksamhet och målen för kommande halvår.